CH S*Royal Imp's Katana

S*Royal Imp's Katana
Kön; Kastrat Hona

Färg; Svart smoke
NFO ns

Född; 1997-01-27
Stamtavla
Mor; IC S*Mustelas Kassiopeia, NFO ns
Far; CH S*Wildwoods Imer, NFO ay 24
Titel; Champion
Meriter; 2 NOM 1 BOV
Ägare; S*Royal Imp's - Monica Claeson
Uppfödare; S*Royal Imp's - Monica Claeson

 

Katana 9 år

Katana snart 8 år


Nisse & Katana trängs i korgen framför kakelugnen 2004

 

 

Katana är väldigt lik sin mor S*Mustelas Kassiopeia. Hon har en variant av smoke, där en liten del av håret är färgat, vilket gör att hon är väldigt ljus och ser nästan ut att vara blå. Hon bär på blått, golden, tabby mönster och har en helt underbar pälskvalitet. Jag har än idag aldrig badat henne, och hon är i showkondition varje dag!
Jag har fått lära mig att denna damen är en MYCKET skicklig jägare. Sista året hon dessutom lagt sig till med en lustig vana... Att alltid ge gäster i huset en present i form av en död mus. Inte så uppskattat av alla, men vi tror att hon bara vill visa vad hon kan!
Hon är inte ett dugg rädd för större djur som hästar och hundar.
Hon är lugn och en riktigt cool katt. Dammsugaren flyttar hon sig inte för, och hon är min ständiga följeslagare i stallet. Mycket populär hos våra stallgäster!

På vintern ser hon maffig ut med sin stora päls, men låt inte lura er! Det finns inte en gnutta fett på henne! Hon motionerar mycket varje dag och håller sig i ett otroligt skick. På bilderna överst på sidan är hon precis inkommen från stallet. Jag har inte ens kammat henne innan jag tar korten! Skall jag vara ärlig vet jag inte vilket år jag kammade henne sist, det behövs liksom inte .....

Människor blir ju gråhåriga med tiden, men undra hur det är med katter?
Får de vita morrhår med tiden?? :-)) Kolla in Katanas enda vit hårstrå, ett morrhår!

Katana i stallet


Katana 6 månader


Katana 8 månader


Katana 4 år


Katana 5 år

 

© S*Royal Imp's 2001
Senast ändrad 2006-01-17